Nieuws

ABC naar Coronaherstel 

Een agenda om Brabant sterker uit de coronacrisis te doen komen. Provincie, 12 gemeenten en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zetten er zo'n 80 concrete projecten op. Om dat voor elke Brabander leesbaar en inzichtelijk te maken, maakte Commentaal een publiekssamenvatting.


Digitaal magazine Verkeersveiligheid 

Om de partners verkeersveiligheid helemaal op de hoogte te brengen: een jaar na de lancering van het Brabants Verkeersveiligheidsplan krijgen ze dit magazine. Commentaal schreef artikelen over de stand van zaken, over verkeerseducatie in Brabant en nam een interview af met gedeputeerde Christophe van der Maat.


Nieuw Brabants verkeersveiligheidsplan

De Brabantse verkeersambassadeurs ondertekenden maandag 13 januari het nieuwe Brabants Verkeersveiligheidsplan (BVVP) voor de komende vier jaar. Dat deden ze bij Traffic Service Nederland in Oss. Commentaal deed verslag

Foto © Merlin Daleman

Opfrissen fotoskills

Regelmatig krijg ik het verzoek om foto's te maken bij mijn tekstverslagen. Geen probleem! Fotografie is een hobby van me, dus dat doe ik graag. Toch handig om het een leveltje omhoog te tillen; mag die mooie camera ook eens van de Auto-stand af.